Delfini idu na OI – Amerikanac udario srpskog kapitena i pogurao nas ka 1/4 finalu SP!

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 15:18

"Delfini" idu na OI – Amerikanac udario srpskog kapitena i pogurao nas ka 1/4 finalu SP!

Vaterpolisti Srbije obezbedili su direktan plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Dohi, koje sa sobom donosi i "vizu" za Olimpijske igre.

Srbija je na startu takmičenja bila bolja od Japana (17:10), da bi potom deklasirala Crnu Goru (14:6), a u trećem kolu grupe C su posle preokreta savladane su i SAD rezultatom 14:12

"Delfinima" je u duelu sa Amerikancima bio dovoljan i bod, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali su ih dešavanja iz treće deonice pogurali do čitavog plena i maksimalnog učinka.

Srbija ne bi imala težak posao ni da je na drugi način prošla, s obzirom na to da bi joj rival u osmini finala bila Rumunija, ali ovako mirne glave očekujemo među osam ekipa u završnici boljeg iz duela Hrvatske i pobednika susreta Brazila i Kine za treće mesto grupe B.

Uskoro opširnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vize,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.