Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZEO SI ZLATO, DAVORE! Srbijo, slavi – Štefanek je olimpijski šampion!!!

Prvo, pa muško! Imamo je, konačno! Davor Štefanek je Srbiji doneo prvu medalju na Olimpijskim igrama u Riju, i to zlatnu!

Ima li boljeg završetka fanstastičnog dana za srpski olimpijski tim u Rio de Žaneiru? Posle pobeda Davora Štefaneka nad Japancem, Nemcem i Gruzijcem u pohodu ka finalu, kao i plasmana u polufinale košarkašica i vaterpolista, cela Srbija čekala je borbu Štefaneka za zlato. I dočekala ga je!
Srpski rvač je maestralno radio i u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << protiv Jermena Migrana Arutjunjana. Finalna borba je bila, kao što se i očekivalo, izuzetno teška i neizvesna od samog starta, a prvi bod osvojio je Jermen kada je izgurao srpskog rvača sa strunjače.
DAVOR ŠTEFANEK ZA HOTSPORT: Vreme je za 15. medalju, predugo je trajala “suša”
Posle 12 sekundi borbe u drugoj rundi, Arutjunjan je pocepao arkadu, pa je usledila pauza, a Jermen je nastavio sa čalmom na glavi.
Na minut i šest sekundi do kraja Štefanek je zaradio bod, a s obzirom da je to bila poslednja akcija koja je donela bod jednom od takmičara, Štefanek je pobedio i osvojio olimpijsko zlato!
Slavi Srbijo Davora Štefaneka! Veliki je to šampion i ponos nacije!
The post UZEO SI ZLATO, DAVORE! Srbijo, slavi – Štefanek je olimpijski šampion!!! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Davor Štefanek? Sve što bi trebalo da znate o našem šampionu!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2016

Foto: Guliver/Sean M. Haffey/Getty Images..Davor Štefanek je prodrmao Srbiju! Sa razlogom su mu sajtovi koji se bave sportskom statistikom predviđale medalju na Olimpijskim igrama, a on je bio vrlo rešen da u tome uspe...Štefanek je prvi rvač koji je doneo Srbiji olimpijsku medalju u ovom sportu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Pojačajte: Bože pravde u Riju i Davorov osmeh!

Izvor: Mondo, 16.Avg.2016

Davor Štefanek, svetski šampion, doneo je Srbiji prvo zlato u Riju i učinio da se intonira naša himna. Hvala, Davore, učinio si nas ponosnima.

Nastavak na Mondo...

Davor "zapalio" srpske sportiste

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2016

Čekali smo 10 dana u Riju prvu medalju. A dočekasmo i to, i to prvo pa muško (zlato). Sija najsjajnija medalja na grudima rvača Davora Štefaneka, koji je u kategoriji do 66 kilograma bio najbolji u Riju...Srpski sportisti bili su uz našeg Davora, koji je trenutno najvažnija ličnost u Srbiji....

Nastavak na Vesti-online.com...

SRCE ŠAMPIONA U NJEMU KUCA: Pogledajte Davorovu fotografiju pre dva meseca! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Avg.2016, 08:45

U svoj euforiji oko prvog zlata na Olimpijskim igrama iza koje stoji rvač, Davor Štefanek, našli smo fotografiju sa njegovog Fejsbuk profila pre dva meseca.. . Davor je pre skoro dva meseca, 15. juna, objavio fotografiju koja dokazuje kakav je on šampion.. Naime, zlatni rvač za svoju naslovnu fotografiju...

Nastavak na HotSport.rs...

Štefanek: Za ovo sam živeo

Izvor: Beta, 17.Avg.2016

Olimpijski šampion, srpski rvač Davor Štefanek rekao je da je živeo za zlatnu medalju u Rio de Žaneiru i ponovio da će tek za nekoliko dana biti svestan šta je uradio."Živeo sam za ovo, radio..Sve je išlo svojim tokom i na kraju finale. Bila je teška borba, Jermen je izvanredan rvač, da sam...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.