U Dudovoj šumi okršaji Srpskih divova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2022, 16:08

U Dudovoj šumi okršaji Srpskih divova

Sutra će u Subotici biti održano seniorsko prvenstvo Srbije u dizanju tegova koje predstavlja krunu takmičarske sezone u ovom olimpijskom sportu. 

Na Prvenstvu Srbije prijavljeno je 36 takmičara iz svih naših klubova. Najviše se očekuje od Stevana Vladisavljeva i Tamaša Kajdočija u svojim kategorijama, osvajača evropskih odličja. Uz njih se očekuje dobro izdanje mladih i perspektivnih takmičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji su uspeli da ispune normu za nastup na državnom šampionatu.

Na prikladnoj svečanosti Savez za dizanje tegova Srbije će našem nacionalnom selektoru Zoranu Panteliću uručiti i Master A trenersku lincu.

Pantelić je već 30 godina u ovom sportu, a pod njegovom diregentskom palicom Radmila Zgaorac i Stevan Vladisavljev su našoj zemlji doneli evropska odličja.

Takmičenja na seniorskom prevsntvu Srbije biće održani u Hali „Dudova šuma“ od 11 časova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.