Tropska oluja donosi kišu, vjetar i valove sjeveroistoku Japana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jul.2021, 08:04

Tropska oluja donosi kišu, vjetar i valove sjeveroistoku Japana

Tropska oluja napreduje ka sjeveroistoku Japana, i već je utjecala na neke olimpijske događaje, a prema prognozi regiji Tokija donijet će obilnu kišu, jake vjetrove i visoke valove. Japanska meteorološka agencija predvidjela je da će olujno vrijeme s visokim valovima stići do sjeverne obale tokijske regije 28. srpnja. Očekuje se da će tropska oluja 27. srpnja središnjo-istočnoj obali donijeti vjetrove snage 72 kilometra na sat i da će se polako premještati prema sjeveru, navela je...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tropska oluja u Japanu, odložena i neka olimpijska takmičenja

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2021

Tropska oluja, praćena obilnom kišom, jakim vetrovima pogodila je region Tokija, uticavši na neke olimpijske događaje u utorak i već napreduje ka severoistoku Japana gde se prognozira jako nevreme.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.