Toni Parsons oduševio Milicu Mandić

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Parsons oduševio Milicu Mandić

Autor romana “Čovek i dečak”, “Moja omiljena supruga” i drugih pisao srpskoj zlatnoj olimpijki.

Olimpijska šampionka koja je Srbiji osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Londonu danas je posetila štand “Lagune” na Sajmu knjiga.

Milica Mandić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u jeku medijske pažnje tokom Igara izjavila da joj je omiljeni pisac Toni Parsons. “Laguna”, koja ekskluzivno izdaje njegove knjige, kontaktirala je pisca i rekla mu da se “zlatna devojka tekvondoa” oduševljava njegovim knjigama.

Autor nekih od najčitanijih naslova kod nas i osvedočeni prijatelj Srbije bio je dirnut, i napisao je pismo za Milicu, zamolivši predstavnicima “Lagune” da joj ga lično uruče. Miličin trener Gale Jović ugovorio je uručivanje na Sajmu.

“Toni Parsons mi je čestitao pobedu, i vidi se da je pisao iz srca. Pismo koje sam dobila mnogo mi znači i veoma sam počastvovana, jer mi je na neki način Parsons sada dao dodatni ‘vetar u leđa’”, rekla je Mandićeva na Sajmu knjiga i dodala da joj je omiljeno delo britanskog pisca “Čovek i dečak”.

Ona je najavila da će naredna godina za nju biti u znaku priprema za Svetsko prvenstvo u Meksiku, i da će dati sve od sebe da se dobro pokaže.

(MONDO, foto Petar Stojanović)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.