Toni Parker prelomio - Sa Francuzima u Rio!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Parker prelomio - Sa Francuzima u Rio!

Košarkaš San Antonija Toni Parker igraće za reprezentaciju Francuske na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, preneo je danas list Ekip.

Francuska će od 4. do 10. jula u Manili igrati na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, a 33-godišnji Parker je početkom meseca rekao da nije siguran da li će igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za reprezentaciju, jer želi da bude uz suprugu koja bi trebalo da se porodi krajem jula.

"Igraću na kvalifikacionom turniru i igraću na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ako se plasiramo. Želim da igram za Francusku.

Razgovarao sam sa suprugom i dogovorili smo se. Procenili smo situaciju i doneo sam odluku"
, rekao je Parker za Ekip.

"Trikolori" će igrati u grupi sa domaćinom Filipinima i Novim Zelandom, a u drugoj grupi igraju Turska, Senegal i Kanada.

Pobednik kvalifikacionog turnira plasiraće se na Olimpijske igre, koje će biti održane od 6. do 21. avgusta u Rio de Žaneiru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.