Tina Maze pauzira godinu dana

Izvor: B92, 07.Maj.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tina Maze pauzira godinu dana

Dvostruka olimpijska šampionka u skijanju Tina Maze iz Slovenije pauziraće godinu dana pre nego što odluči da li će nastaviti karijeru.

"Osećam da je telu i umu potreban duži odmor od uobičajenog. Dozvolila sam sebi godinu dana pauze pre nego što donesem odluku o nastavku karijere", rekla je 32-godišnja Maze sa svoj sajt. Maze je na Zimskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << olimpijskim igrama u Sočiju prošle zime osvojila zlatne medalje u spustu i veleslalomu, a 2013. godine titulu u Svetskom kupu.

Ona je prošlu sezonu završila na drugom mestu iza Austrijanke Ane Feninger i jedna je od samo šest skijašica u istoriji koja je u Svetskom kupu pobedila u trkama u svih pet alpskih disciplina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maze pauzira godinu dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2015

Dvostruka olimpijska šampionka u skijanju Slovenka Tina Maze pauziraće godinu dana posle čega će doneti odluku o nastavku karijere..."Osećam da mi je potreban duži odmor. Dozvolila sam sebi godinu dana pauze pre nego što donesem odluku o nastavku karijere", napisala je 32-godišnja skijašica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.