Tekbolisti Limana osvojili dva odličja u Skoplju!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 15:37

Tekbolisti Limana osvojili dva odličja u Skoplju!

Na drugom kvalifikacionom turniru za Evropske olimpijske igre održanom u Skoplju, tekbolisti Limana odlično su se pokazali.

Osvojili su dve medalje, jednu u muškom a drugu u miks dublu. U muškom dublu Bogdan Marojević i Nikola Mitro osvojili su srebro, dok su Nikola Mitro i Maja Umićević bili bronzani. Naš drugi miks dubl Bogdan Marojević i Anastasija Lemajić takmičenje je završio u osmini finala.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovo je bio prvi turnir u ovoj kalendarskoj godini i jedan je od najjačih jer je nastupilo više od 130 takmičara iz preko 30 zemalja. Naredno takmičenje za koje se spremaju tekbolisti Limana održaće se u Dubaiju.

Za Radio Novi Sad govorio je tekbolista Nikola Mitro:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.