TREBALO BI DA PROMENIMO SELEKTORA Izjava srpskog vaterpoliste o kojoj se priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 17:01

"TREBALO BI DA PROMENIMO SELEKTORA" Izjava srpskog vaterpoliste o kojoj se priča

Krajnje simpatična šala.

Vaterpolista reprezentacije Srbije Stefan Mitrović našalio se u izjavi za "RTS" rekavši da je neophodna promena selektora Dejana Savića.

Tokom razgovora za srpske medije nakon pobede nad Kazahstanom na Olimpijskim igrama, Stefan Mitrović je, govoreći o turniru, u šali rekao da je potrebno da se promeni selektor Dejan Savić koji mu je suflirao iza kamere.

- Mislim da bismo definitivno trebalo da promenimo selektora jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zauzima dva mesta u autobusu! Šalim se, provocirao me je iza kamere - rekao je uz smeh Stefan Mitrović.

Lepo je videti da je atmosfera u selekciji pozitivna, posebno uoči utakmice sa Australijom gde Srbija želi da trijumfuje i uđe u pozitivan bilans na ovom turniru.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.