Streljaštvo: Arunovićeva bolja od svetskog rekorda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2011, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Streljaštvo: Arunovićeva bolja od svetskog rekorda

NOVI SAD -

Fenomenalnim rezultatom od 394 kruga, jednim više od aktuelnog svetskog rekorda Ruskinje Svetlane Smirnove iz 1998. godine, Zorana Arunović je pokazala da se vraća u formu koja joj je donela svetsko zlato prošle godine u Minhenu.

Drugo i treće mesto vazdušnim pištoljem u trećem kolu kupa u Novom Sadu, zauzele su reprezentativke Jasna Šekarić i Bobana Veličković koje će se na Evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvenstvu u Finskoj u februaru boriti za olimpijsku kvotu.

U disciplini vazdušna puška, prva dva mesta zauzele su olimpijke Ivana Maksimović i Andrea Arsović, sa dobrim rezultatom od 398 krugova, pa ukoliko zadrže takvu formu i od njih se može očekivati evropsko odličje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sjajan rezultat Zorane Arunović

Izvor: B92, 18.Dec.2011, 00:15

Fantastičan rezultat od 394 kruga vazdušnim pištoljem postigla je olimpijka Crvene zvede Zorana Arunović, svetska šampionaka i vicešampionka...Arunović je ovaj rezultat ostvarila na trećem Kupu Srbije na strelištu družine Novi Sad...Ovaj rezultat je za krug bolji od državnog rekorda Jasne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.