Srpski odbojkaši na pobedu od Olimpijskih igara!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski odbojkaši na pobedu od Olimpijskih igara!

Sutra je odlučujući, ali i najteži ispit.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Kamerun, u drugom kolu turnira interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre.

Srbija je pobedila sa 3:0 u setovima (25:22, 25:19, 25:13) i tako ostvarila drugi trijumf na turniru u Bariju.

Srpski odbojkaši će u poslednjoj utakmici sastati sa domaćinom turnira Italijom, sutra od 21.15.

Pobedom bi ostvarili plasman na Olimpijske igre koje će se sledeće godine održati u Tokiju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski odbojkaši pobedili reprezentaciju Kameruna

Izvor: Danas, 10.Avg.2019

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Kamerun, u drugom kolu turnira interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre. Članak Srpski odbojkaši pobedili reprezentaciju Kameruna se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Srpski odbojkaši na pobedu od Olimpijskih igara

Izvor: Beta, 10.Avg.2019

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Kamerun, u drugom kolu turnira interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre.Srbija je pobedila sa 3:0 u setovima (25:22, 25:19, 25:13) i tako ostvarila drugi trijumf na turniru u Bariju.Srpski odbojkaši će u poslednjoj utakmici sastati...

Nastavak na Beta...

Srpski odbojkaši na pobedu od Olimpijskih igara

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2019

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Kamerun, u drugom kolu turnira interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre...Srbija je pobedila sa 3:0 u setovima (25:22, 25:19, 25:13) i tako ostvarila drugi trijumf na turniru u Bariju...Srpski odbojkaši će u poslednjoj utakmici...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.