Srcem bori se: Poslušajte kako zvuči himna Srbije za Olimpijske igre u Riju! (video)

Izvor: Svet, 21.Jul.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srcem bori se: Poslušajte kako zvuči himna Srbije za Olimpijske igre u Riju! (video)

Još samo nekoliko dana ostalo je do početka Letnjih Olimpijskih igara u Riju, a kako je to bivalo i do sada, Olimpijski komitet Srbije okupio je neke od najkvalitetnijih pop pevača, kako bi snimili himnu naše zemlje.
Među počastvovanima i odabranima našla se i Nataša Bekvalac, koja je na svoj Instagram profil podelila fotke sa snimanja ove numere, kao i ekskluzivne snimke.

Фотографија корисника >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 20. Јул 2016. у 11:40 PDT


“Počastvovana što sam deo muzičke podrške našim sportistima koji idu na Olimpijadu u Rio! Go Srbija”, napisala je Nataša, a otkrila je i da će sa njom himnu pevati Dejan Cukić, Đule iz grupe Van Gog, kao i Željko Vasić.

Kada sam s tobom kao da hodam po vrelom asfaltu…ja bih da pevam jos malo jer je zivot samo jedan…danas sam presrecna i pocastvovana
Фотографија корисника Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 20. Јул 2016. у 10:35 PDT
Nataša nije krila svoje oduševljenje što je deo ovako velikog projekta, pa je uz deo numere navela i koji su stihovi koje ona izgovara.
“Srcem bori se! Meni je dodeljen najlepši stih… Moj stih”, napisala je Bekvalčeva.
Poslušajte kako će zvučati naša himna:

Srcem bori se❤…meni je dodeljen najlepsi stihmoj stih
Видео запис корисника Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 21. Јул 2016. у 5:33 PDT



Do pobede neka slavi zemlja moja…@baneopacic
Видео запис корисника Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 21. Јул 2016. у 5:28 PDT

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Srcem bori se: Poslušajte kako zvuči himna Srbije za Olimpijske igre u Riju! (video)

Izvor: Scandal.rs, 21.Jul.2016

Još samo nekoliko dana ostalo je do početka Letnjih Olimpijskih igara u Riu, a kako je to bivalo i do sada, Olimpijski komitet Srbije okupio je neke od najkvalitetnijih pop pevača, kako bi snimili himnu naše zemlje...Među počastvovanima i odabranima našla se i Nataša Bekvalac, koja je na svoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.