Srbija protiv tima sveta za oproštaj Gocića i Nikića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv "tima sveta" za oproštaj Gocića i Nikića

Srpski vaterpolisti, Živko Gocić i Slobodan Nikić, oprostili su se od reprezentacije posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju. Gocić i Nikić, kumovi koji sada igraju u Mađarskoj, zajedno su osvojili čak 55 medalja sa nacionalnim timom. Kako prenosi Mondo, u toku su pripreme za spektakl koji će biti organizovan na Banjici u okviru „Dana vaterpolo šampiona", kada će se trofejni vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zvanično oprostiti.

Ideja je da 23. decembra bude organizovana revijalna utakmica Srbija protiv „Tima sveta", a na njoj bi Živko i Boba poslednji put nosili kapicu državnog tima. Baš na Banjici, gde su i počeli svoje velike karijere.

Novi tim-menadžer reprezentacije Srbije Jugoslav Vasović za Mondo nije želeo da otkriva sve detalje, ali jeste nagovestio da se nešto veliko priprema.

"Potrudićemo se, svakako, da taj dan bude poseban jer vaterpolo to zaslužuje. Imamo sva zlata ovog sveta i želimo da narod uživa u svojim šampionima taj dan. Postoje planovi oko rivala na toj revijalnoj utakmici, ali rano je još za tu priču. Za koji dan ćemo imati tačan program tog dana pa će i mediji biti upoznati", rekao je Vasović.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SPREMA SE SPEKTAKL! Srpski “delfini” protiv tima sveta poslednji put u najjačem sastavu!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2016, 13:56

Veliki spektakl biće održan na bazenu Banjica 23. decembra u okviru „Dana vaterpolo šampiona“..Kako prenosi Mondo, tada će se trofejni vaterpolisti Slobodan Nikić i Živko Gocić i zvanično oprostiti od nacionalnog tima...Njih dvojica sada igraju u Mađarskoj, a zajedno su osvojili čak 55...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.