Srbija domaćin OI kvalifikacija u obe konkurencije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija domaćin OI kvalifikacija u obe konkurencije?

Srbija će dobiti domaćinstvo kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre u Tokiju, tvrdi Sport klub, pozivajući se na izvore FIBA u Ženevi.

Sutra će biti potvrđeni domaćini muških kvalifikacionih turnira, koji će se igrati u junu 2020. godine, a u ponedeljak se čeka potvrda da je Srbija organizator i ženskog turnira, koji je na programu u februaru.

Sastavi grupa biće poznati 27. novembra, a iz svake od četiri u muškoj konkurenciji, do Tokija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će stići samo pobednici.

U kvalifikacijama će igrati 11 evropskih, sedam američkih, tri afričke i tri azijske selekcije.

U ženskoj konkurenciji preostalo je još 10 mesta za Igre u Tokiju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO! FIBA SAOPŠTILA: Srbija domaćin kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre i za košarkaše i za košarkašice!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2019, 13:46

Srbija će biti domaćin kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre u Tokiju i za košarkaše i za košarkašice, saopštila je FIBA.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.