Sportski izazov Pančeva i Sombora

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Okt.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski izazov Pančeva i Sombora

Lepa i sada već tradicionalna manifestacija „Sportski izazov”, u kojoj će se naš grad nadmetati sa Somborom, biće održana u petak, 10. oktobra, na platou ispred Gradske uprave Pančeva, od 12 sati.

Organizatori tog događaja su Olimpijski komitet Srbije, Fond sporta i olimpizma i kompanija „Koka-Kola”. Kapiten Pančeva biće olimpijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << šampionka u tekvondu Milica Mandić, a kapiten Sombora svetski prvak u rvanju Davor Štefanek.

Prisutnima će se obratiti članovi Olimpijskog tima Srbije i predstavnici Grada Pančeva. Na platou ispred Gradske uprave biće postavljena bina na kojoj će se aktivni takmičari, rekreativci, ljubitelji sporta i članovi različitih sportskih organizacija nadmetati u raznim vežbama spretnosti, fizičke izdržljivosti i sportskog znanja, a s kojima će aktivno učestvovati i naši olimpijci.

Ovaj događaj ne treba propustiti.

A. Ž.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.