Sportista dugo krio ime ćerke: Konačno znamo originalno ime naslednice, mnogi su zbunjeni FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 08:40

Sportista dugo krio ime ćerke: Konačno znamo originalno ime naslednice, mnogi su zbunjeni FOTO

Legendarni atletičar dugo je od javnosti krio ime naslednice. Olimpijski šampion u sprintu i rekorder na sto metara Jusein Bolt na društvenim mrežama objavio je prvu sliku ćerke. Javnost je dugo zanimalo koje joj je ime dao, a sada je slavni sportista odlučio da to podeli sa pratiocima na Tviteru.

Pre mesec i po dana Bolt i njegova dugogodišnja partnerka Kasi Benet dobili su devojčicu kojoj su dali veoma neobično ime Olympia Lightning Bolt, odnosno Olimpija Lajtning, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što bi u grubom prevodu na srpski jezik moglo da bude "Olimpijska Munja".

Boltov nadimak je odavno baš "Lightning Bolt", pa ga je samo prosledio svojoj naslednici kao deo imena.

Svetski rekorder na 100 i 200 metara, jedini sprinter koji je osvojio tri zlata na tim deonicama na tri uzastopna olimpijska turnira (OI 2008, 2012. i 2016), u martu je putem Instagrama saopštio da je njegova devojka trudna i da čekaju devojčicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.