Španski sportisti napadnuti u Riju

Izvor: B92, 21.Maj.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski sportisti napadnuti u Riju

Španska jedriličarska federacija saopštila je da su dvoje reprezentativaca i trener napadnuti u Rio de Žaneiru dok su trenirali za Olimpijske igre. U saopštenju se navodi da su petorica ljudi naoružani pištoljima napali u Rio de Žaneiru osvajača zlatne olimpijske medalje iz 2008. godine Fernanda Ečavarija, dvostruku svetsku šampionku Taru Pašeko i trenera Santija Lopesa-Vaskesa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Olimpijski grad je VEOMA opasan

Izvor: Mondo, 22.Maj.2016, 11:09

Napad na Špance u Riju!..Rio de Žaneiro važi za najopasnije gradove na svetu...Brazilci su preuzeli sve kako bi za vreme Olimpijskih igara u Riju zaštitili preko 10.000 sportista. Pre dve godine policija i vojska imali su puno uspeha za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu i broj incidenata smanjen...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.