Soči spreman za Olimpijske igre

Izvor: RTS, 31.Jan.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soči spreman za Olimpijske igre

Za Zimske olimpijske igre u Sočiju sve će biti spremno, kaže gradonačelnik tog grada Anatolij Pahomov za RTS. Preduzete su mere bez presedana na stvaranju uslova bezbednosti, ističe Pahomov.

Na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju velika odgovornost za sigurnost učesnika i posetilaca biće na organizatorima. Pored ruskih službi na obezbeđivanju tog događaja radiće i bezbednosne službe drugih zemalja. Gradonačelnik Sočija, Anatolij Pahomov, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kaže da će za igre sve biti spremno.

Pahomov je za RTS rekao da su još pri polaganju kamena temeljca preduzete mere bez presedana na stvaranju uslova bezbednosti.

"Osim toga, mogu da kažem kao gradonačelnik kakve mere mi preduzimamo. Sve ono što čini da grad bude bezbedan, video kamere itd. Kao i stvaranje prijatne sredine za goste našeg grada", kaže Pahomov.

Gradonačelnik Sočija ističe da te mere preduzimaju i ruski organi bezbednosti ali i organi službe drugih zemalja.

"Zato sa sigurnošću mogu da kažem da su preduzete mere bez presedana i da će kod nas na bezbednosnom planu sve biti normalno", kaže Pahomov.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.