Soči 2014: bronza za ruskog sportistu

Izvor: Vostok.rs, 11.Feb.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soči 2014: bronza za ruskog sportistu

11.02.2014. -

Aleksandar Smiljšajev osvojio je još jednu medalju za ruski olimpijski tim. Na takmičenjima u mogulsu osvojio je treće mesto. Prvo i treće mesto su zauzeli Kanađani – Aleks Bilodo i Mikael Kingsberi. To je šesta medalja za ruski olimpijski tim u Sočiju. Sada Rusi imaju jedno zlato, dva srebra i tri bronze.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Soči 2014: zlato u biatlonskoj poteri za Beloruskinju

Izvor: Vostok.rs, 11.Feb.2014

11.02.2014. -..Beloruska biatlonka Darja Domračeva osvojila je zlatnu medalju u poteri na Olimpijskim igrama u Sočiju. Srebrna medalja je pripala Norvežanki Tori Berger, a bronzana – slovenačkoj biatlonki Teji Gregorin. Od ruskih sportistkinja prva je na finiš stigla Olga Viluhina i zauzela sedmo...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.