Slobodan Kovač prvi kandidat za novog selektora odbojkaša

Izvor: RTS, 16.Avg.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Kovač prvi kandidat za novog selektora odbojkaša

Proslavljeni odbojkaš Slobodan Kovač glavni je kandidat da nasledi Nikolu Grbića na mestu selektora reprezentacije Srbije.
Slavni odbojkaš, a sada trener Slobodan Kovač glavni je kandidat da nasledi smenjenog Nikolu Grbića, preneo je portal Worldofvolley.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije bio je član čuvene generacije, koja je 2000. godine osvojila zlatnu medalju na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olimpijskim igrama u Sidneju, kao i generacije koja je 2001. uzela zlato na Evropskom prvenstvu.
Karijeru je završio 2006. godine, a dve godine kasnije je počeo trenersku karijeru tokom koje je vodio Radnički iz Kragujevca, Peruđu, Iran, Halkbank, Sloveniju i Belogorje.
Danas su Odbojkaški savez Srbije i Nikola Grbić, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zajedno odlučili da prekinu saradnju.
Grbić je na klupi Srbije od 2015. godine, a poslednji put je vodio ekipu na turniru u Bariju, gde "orlovi" nisu uspeli da izbore plasman za Olimpijske igre.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbića menja još jedna odbojkaška legenda?

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019

Savez bi da nastavi u istom stilu...Mnoge je iznenadila vest da je odbojkaška reprezentacija Srbije ostala bez selektora...Savez i Nikola Grbić su se razišli sporazumno, pa se otvorilo pitanje ko će preuzeti selekciju koja ima još jednu priliku da se plasira na Olimpijske igre...Prema tvrdnjama...

Nastavak na Sportske.net...

ODBOJKA: Boba Kovač na korak od klupe Srbije

Izvor: Mondo, 17.Avg.2019, 08:48

Proslavljeni odbojkaš Slobodan Kovač mogao bi da nasledi Nikolu Grbića na mestu selektora..Nikola Grbić napustio je klupu odbojkaške reprezentacije Srbije...Rastanak je usledio nedugo posle turnira u Bariju, na kojem reprezentacija nije uspela da obezbedi plasman na Olimpijske igre u Tokiju sledeće...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.