Slavlje Mikaele Šifrin

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje Mikaele Šifrin

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobednica je poslednjeg, osmog slaloma sezone koji je u kviru Svetskog kupa vožen u švajcarskom Lencerhajdu.

Mikaela Šifrin  

Šifrin je na najbolji način završila uspešnu sezonu u kojoj je postala svetska i olimpijska šampionka u slalomu. Ona je do petog trijumfa ove sezone, a devetog u karijeri, došla u vremenu od 2:04.54 minuta, čim je odbranila mali kristalni globus u toj disciplini.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Drugo mesto sa 1.44 sekundi zaostatka pripalo je Fridi Hansdoter iz Švedske, a treće Marliz Šild iz Austrije (+ 1.66).

 

U generalnom plasmanu Svetskog kupa prvo mesto zauzima Ana Feninger iz Austrije sa 1.271 bodom.

 
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavlje Mikaele Šifrin

Izvor: Dzungla.org, 15.Mar.2014

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobednica je poslednjeg, osmog slaloma sezone koji je u kviru Svetskog kupa vožen u švajcarskom Lencerhajdu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Šifrin najbolja i u Lencerhajdu

Izvor: Blic, 15.Mar.2014

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobednica je poslednjeg, osmog slaloma sezone koji je u kviru Svetskog kupa vožen u švajcarskom Lencerhajdu...Šifrin je na najbolji način završila uspešnu sezonu u kojoj je postala svetska i olimpijska šampionka u slalomu...Ona je do petog trijumfa ove sezone,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.