Skokovi u baru, pardon, u bazen! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skokovi u baru, pardon, u bazen! (foto)

Društvene mreže preplavljene su fotografijama bazena na kojem se održavaju skokovi u vodu. Niko nema odgovor na pitanje zašto bazen izgleda kao bara ali organizatori tvrde da je sve u redu.

Bazen na kojem su večeras održavana takmičenja u disciplini skokovi u vodu poprimio je izgled bare, o čemu mnogi pišu na društvenim mrežama.

Organizator još uvek nije dao odgovor na pitanje zašto je voda postala zelena ali se navodi da zdravlje skakača nije ugroženo.

Interesantno je da se odmah pored bazena na kojem se održavaju skokovi u vodu nalazi i olimpijski bazen za plivačka takmičenja a on izgleda potpuno normalno.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.