Selektor Engleza odlučio - Ovo je tim za mečeve sa Nemcima i Holanđanima

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Engleza odlučio - Ovo je tim za mečeve sa Nemcima i Holanđanima

Selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson saopštio je spisak od 24 igrača za prijateljske mečeve koje njegov tim igra sa Nemačkom i Holandijom.

Vezista Dani Drinkvoter, jedan od heroja Lesterove neverovatne sezone, biće u prilici da debituje za nacionalni tim Engleske u mečevima na Olimpijskom stadionu u Berlinu (26. mart) i na Vembliju (29. mart).

Na spisku se nalazi i Dani Velbek, koji se vraća posle duže povrede, kao i još jedan debitant, levi bek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Totenhema Deni Rouz. Još jedan od povratnika u nacionalni tim je golman Sautemptona Frejzer Forster, koji je proglašen za igrača meseca februara u Premijer ligi.

Na spisku nema dvojca Vest Hema Mark Nobla i Mihaila Antonia, iako  se pretpostavljalo da će dobiti poziv u nacionalni tim. Vest Hem je tako ostao jedini tim iz TOP 10 Premijer lige bez igrača u reprezentaciji Engleske.

Evo kompletnog spiska:

Golmani: Džo Hart (Mančester Siti), Džek Batlend (Stouk Siti), Frejzer Forster (Sautempton).

Odbrana: Rajan Bertran (Sautempton), Deni Rouz (Totenhem), Geri Kejhil (Čelsi), Kris Smoling (Mančester Junajted), Fil Džagelka (Everton), Džon Stouns (Everton), Kajl Voker (Totenhem), Nataniel Klajn (Liverpul).

Vezni red: Džordan Henderson (Liverpul), Dani Drinkvoter (Lester Siti), Džejms Milner (Liverpul), Adam Lalana (Liverpul), Rahim Sterling (Mančester Siti), Ros Barkli (Everton), Erik Dier (Totenhem), Deli Ali (Totenhem).

Napadači: Dani Velbek (Arsenal), Džejmi Vardi (Lester Siti), Hari Kejn (Totenhem), Danijel Staridž (Liverpul), Teo Volkot (Arsenal).
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.