Selekcija SAD osvojila olimpijsko zlato u miksu u slobodnom skijanju erijals

Izvor: Beta, 10.Feb.2022, 14:36

Selekcija SAD osvojila olimpijsko zlato u miksu u slobodnom skijanju erijals

Selekcija SAD osvojila je danas zlatnu medalju u miksu u slobodnom skijanju erijals na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.Selekcija SAD nastupila je u sastavu Ešli Koldvel, Kristofer Lilis i Džastin Šenfeld, a zlato je osvojila sa 338,34 poena.Srebrnu medalju osvojila je Kina sa 324,22 poena, a bronzanu medalju selekcija Kanade sa 290,98 poena.Švajcarska je zauzela četvrto mesto sa 276,01 poena.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlato za Ameriku u miksu u slobodnom skijanju

Izvor: B92, 10.Feb.2022

Selekcija SAD osvojila je zlatnu medalju u miksu u slobodnom skijanju erijals na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu...Amerika je nastupila u sastavu Ešli Koldvel, Kristofer Lilis i Džastin Šenfeld, a zlato je osvojila sa 338,34 poena...Srebrnu medalju osvojila je Kina sa 324,22 poena, a bronzanu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.