Šapić: Odbio sam Brazilke

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: Odbio sam Brazilke

Bivši vaterpolista, a sada predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, otkrio je na televiziji OBN da su njegovi saigrači i on odbili "izazovnu ponudu" brazilskih odbojkašica na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.

Niju mi bilo lako da odbije Nambijke, ovaj Brazilke: Aleksandar Šapić  

"Kako su Olimpijske igre odmicale jedan po jedan sport se završavao, tako i tenzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << padala i sportisti se opuštaju. Tih poslednjih dana, ko je ušao u borbu za medalju, izuzetno mu je bilo teško da ostane skocentrisan jer u olimpijskom selu već vlada atmosfera koja je daleko drugačija od one početne. Mi smo tada igrali za treće mesto i za bronzu, dan pred završetak Olimpijskih igara".

 

"Veče pre toga smo bili u restoranu i prišle su nam brazilske odbojkašice. Svi dobro znamo kako izgledaju odbojkašice, a naročito Brazilke. One su već uveliko završile takmičenje i htele su da idu sa nama u grad da se provesele jer smo im se činili simpatičnim. Htele su da idu sa nas nekoliko u provod u grad, a mi sutra imamo utakmicu za treće mesto".

 

"I treba odabrati između utakmice za treće mesto i brazilskih odbojkašica. Verujte da nije bilo lako, ali smo naravno odbili i sutra smo osvojili bronzu", ispričao je Šapić jednu od interesantnih situaciju iz svoje bogate karijere.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šapić: Odbio sam Brazilke

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Bivši vaterpolista, a sada predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, otkrio je na televiziji OBN da su njegovi saigrači i on odbili „izazovnu ponudu“ brazilskih odbojkašica na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.