Aleksandar Šapić: Brazilske odbojkašice su me zvale u provod na Olimpijskim igrama u Sidneju

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Šapić: Brazilske odbojkašice su me zvale u provod na Olimpijskim igrama u Sidneju

Vaterpolista Aleksandar Šapić, otkrio je tokom intervjua na televiziji OBN, da su on i reprezentacija tadašnje Jugoslavije, odbili poziv za provod sa brazilskim odbojkašicama, tokom Olimpijade u Sidneju 2000. godine.

"Kako su Olimpijske igre odmicale jedan po jedan sport se završavao, tako i tenzija padala i sportisti se opuštaju. Tih poslednjih dana, ko je ušao u borbu za medalju, izuzetno mu je bilo teško da ostane skocentrisan jer u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << olimpijskom selu već vlada atmosfera koja je daleko drugačija od one početne. Mi smo tada igrali za treće mesto i za bronzu, dan pred završetak Olimpijskih igara. Veče pre toga smo bili u restoranu i prišle su nam brazilske odbojkašice. Svi dobro znamo kako izgledaju odbojkašice, a naročito Brazilke.", počeo je Šapić svoju priču.

"One su već uveliko završile takmičenje i htele su da idu sa nama u grad da se provesele jer smo im se činili simpatičnim. Htele su da idu sa nas nekoliko u provod u grad, a mi sutra imamo utakmicu za treće mesto! I treba odabrati između utakmice za treće mesto i brazilskih odbojkašica. Verujte da nije bilo lako, ali smo naravno odbili i sutra smo osvojili bronzu", ispričao je vaterpolista.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Šapić: Brazilske odbojkašice su me zvale u provod na Olimpijskim igrama u Sidneju

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Vaterpolista Aleksandar Šapić, otkrio je tokom intervjua na televiziji OBN, da su on i reprezentacija tadašnje Jugoslavije, odbili poziv za provod sa brazilskim odbojkašicama, tokom Olimpijade u Sidneju 2000. godine.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.