SUSPENDOVAN NA ČETIRI GODINE: Olimpijski šampion dopingovan

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 16:38

SUSPENDOVAN NA ČETIRI GODINE: Olimpijski šampion dopingovan

Nije objasnio kako je uneo nedozvoljenu supstancu u organizam.

Rus Biljal Mahov (34), osvajač zlatne medalje u rvanju slobodnim stilom u kategoriji do 120 kilograma na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, suspendovan je na četiri godine, objavila je Ruska antidoping agencija.

Mahov je bio pozitivan na zabranjenu supstancu, a pritom nije mogao da objasni kako je uopšte supstanca ušla u njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo.

Mahov je na Igrama u Londonu 2012. godine osvojio bronzu, ali mu je kasnije pripalo zlato pošto su osvajač najsjajnijeg odličja, Uzbekistanac Artur Tajmazov i srebrni Gruzijac Davit Modzmanašvili diskvalifikovani 2019. godine zbog dopinga.

Počinje ABA liga - Zvezda brani tron, silno se pojačala preko leta, a na premijeri večeras (20.30) u Pioniru ne bi smela da ima većih problema sa Splitom. To govore i margine - pobeda domaćina s više od 19,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Split.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.