SUPERČETVRTAK! Poznata satnica svih naših sportista, rezervišite daljinski, ovo se ne pamti!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERČETVRTAK! Poznata satnica svih naših sportista, rezervišite daljinski, ovo se ne pamti!

Prštaće na sve strane

Ko voli sport ne može da dočeka da četvrtak počne. Biće to dan u kom će se pratiti tri polufinala u ekipnim sportovima na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Poznate su i satnice, a na vama je da pomerite sve obaveze, popišete tikete i trk po daljinski upravljač. Nadamo se da ćemo ga dugo pamtiti po dobrome!

Kada su ekipni sportovi u pitanju, prve će na teren odbojkašice koje će pod vođstvom Zorana Terzića igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << polufinale protiv SAD-a od 18 časova. Protiv ovog rivala igrali smo već u grupi i poraženi, a sada je prava prilika za revanš. Kvota na naše devojke je 2,85.

Istu takvu priliku imaće i košarkašice Srbije koje će igrati protiv Španije od 20 časova. Naše devojka napravile su pravo malo čudo savladavši Australiju u četvrtfinalu, a sada će protiv ekipe od koje su poražene na startu turnira 59:65. Ako verujete da mogu do finala, kvota na pobedu je 2,70.

Naravno, tu nije kraj. Srpski vaterpolisti će sa početkom od 21.30 igrati protiv Italijana u borbi za prolazak u finale i obezbeđivanje medalje. Još jedna prilika za revanš naših sportista. Delfinima su Italijani dužnici iz Londona kada su bili bolji u polufinalu.

Osveta je najslađa kada se servira hladna. Kvota na trijumf Delfina je 1,40.

Treba ispratiti i pojedinačne sportove. Finale u kajaku gde se Tomićević i Zorić bore u finalu na 1000 metara zakazano je za 14.08, Dalma Ružičić Benedek se trka na 500 metara od 15.11. Finale će voziti i Grujić i Novaković u sprintu na 200 metara, a ta trka je na programu od 14.47. Takmičiće se i Mihail Dudaš u desetoboju tokom celog dana, Asmir Kolašinac će bacati kuglu u kvalifikacijama od 14.55, dok će Amela Terzić trčati polufinale na 800 metara od 02.15 u noći između superčetvrtka i petka.

Na sve to treba dodati da će ljubitelji klupskog fudbala u našoj zemlji imati priliku da gledaju kvalifikacije za Ligu Evrope i obračune Vojvodine i AZ Alkmara (20 časova), kao i sudar Sasuola i Crvene zvezde (20.45).

PATRIOTSKI TIKETI: VERUJETE U ZVEZDU I VOŠU? EVO ŠANSE DA DOBRO ZARADITE!

Dodajmo da i finale Ivane Španović u skoku u dalj (02.15), kao i sudar Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu muškog košarkaškog turnira (03.30) takođe spadaju u ovaj četvrtak. Pravi način da se započne dan prepun uzbuđenja! Nverovatan dan!

Trojka za pobedu protiv Hrvata? Događa se često, a kvota je sjajna - 7,00!

IVANA UZIMA ZLATO, KOŠARKAŠI PROLAZE - KVOTA 4,50! (šifra 8569)

Raspored i satnica polufinalnih mečeva u ekipnim sportovima na Olimpijskim igrama u Riju:

ODBOJKA:

Srbija - SAD (18)

KOŠARKA:

Španija - Srbija (20)

VATERPOLO

Italija - Srbija (21.30)

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.