ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Vakcina je prioritet za Olimpijske igre u Tokiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 18:57

ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Vakcina je prioritet za Olimpijske igre u Tokiju

Još je nepozanto da li će uopšte biti takmičenja u Japanu.

Olimpisjke igre u Tokiju su odložene za 2021. godine, ali ni to još nije izvesno. Premijer Japana Šinzo Abe rekao je da su brz razvoj vakcina i efikasni tretmani za koronavirus prioriteti za organizovanje Igara.

Abe je kazao da oporavak od pandemije koronavirusa samo u Japanu ne bi bio dovoljan da se održe Igre jer ta manifestacija uključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledaoce i sportiste iz celog sveta.

On je naveo da se vlada Japana nada da će se Olimpijske igre održati "u potpunom obliku", sa gledaocima kao dokaz pobede čovečanstva nad korona virusom.

Stručnjaci su prethodno naveli da će biti teško razviti efikasnu i sigurnu vakcinu do početka Olimpijskih igara u Tokiju.

Pitanje je kako će na ovo reagpovati najbolji teniser današnjice Novak Đoković, budući da nije pristalica vakcinacije, a jasno je da su mu je ovo možda i polsednja šansa da dođe do zlata na Olimpijskim igrama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.