ŠTA ĆE BITI SA OLIMPIJSKIM IGRAMA? U 40 gradova Japana ne žele da ugoste olimpijce

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 14:46

ŠTA ĆE BITI SA OLIMPIJSKIM IGRAMA? U 40 gradova Japana ne žele da ugoste olimpijce

Novi talas korona virusa u Japanu.

Ukupno 40 japanskih gradova ne želi da ugoste sportiste koji će učestvovati na Olimpijskim igrama, preneo je danas Rojters.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Naime, 500 gradova u Japanu je registrovano da dočeka olimpijce i organizuje trening kampove, međutim njih 40 je odlučilo da to ne uradi zbog preopterećenosti medicinskih resursa usled četvrtog talasa korona virusa.

Olimpijske igre u Tokiju prošle godine odložene su zbog pandemije i trebalo bi da se održe od 23. jula do 8. avgusta ove godine, uprkos porastu broja novozaraženih u Japanu i vanrednom stanju koje je proglašeno u Tokiju.

Japan je danas prijavio više od 7.000 novozaraženih, ali najveći problem predstavlja stopa vakcinisanih, jer je svega 2.8 odsto populacije vakcinisano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.