SRBIJA U PRVOM ŠEŠIRU: Poznati potencijalni rivali ‘orlova’ na Eurobasketu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA U PRVOM ŠEŠIRU: Poznati potencijalni rivali ‘orlova’ na Eurobasketu (FOTO)

Nemanja Bjelica poziva na jedinstvo ‘orlova’, koje će biti presudno za ostvarivanje dobrog rezultata na Eurobasketu 2017. godine.

Srpski košarkaši poslednjih godina navikli su nas na uspehe i igre u samim završnicama najvećih planetarnih takmičenja. Polufinale Eurobasketa, srebra na Mundobasketu i Olimpijskim igrama obavezuju da i sledeće godine na novom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evropskom prvenstvu ‘orlovi’ odu daleko.
Jedan od odgovora kako će im biti na tom putu dobićemo sledeće nedelje, tačnije u utorak od 16 časova, kada će biti održan žreb za grupe Eurobasketa 2017. godine koji će biti održan u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj, dok će se nokaut faza igrati u Istanbulu.
NESVAKIDAŠNJE: Sajt ABA lige hakovan uz pogrdnu poruku premijeru Srbije! (FOTO)
Danas su poznati šeširi, a Srbija se našla u prvom, pa će sasvim sigurno izbeći Španiju, Litvaniju i Francusku, jer su te četiri zemlje bili polufinalisti prethodnog šampionata ‘starog kontinenta’.
Ostali rivali doći će iz sledeća pet šešira. Koja je po vama najbolja kombinacija po selekciju Aleksandra Đorđevića?
Šešir 1: Španija, Litvanija, Francuska, SRBIJA
Šešir 2: Grčka, Italija, Češka, Letonija
Šešir 3: Hrvatska, Izrael, Turska, Finska
Šešir 4: Rusija, Slovenija, Mađarska, Gruzija
Šešir 5: Nemačka, Belgija, Poljska, Crna Gora
Šešir 6: Island, Velika Britanija, Ukrajina i Rumunija.

.@Bjelica88 stresses importance of a ‘united’ Serbia . #EuroBasket2017
https://t.co/Q8lLHL0S9f pic.twitter.com/YE63WsX235
— FIBA (@FIBA) November 20, 2016

The post SRBIJA U PRVOM ŠEŠIRU: Poznati potencijalni rivali ‘orlova’ na Eurobasketu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.