SPEKTAKL ZAGARANTOVAN: Srbija igra protiv SAD pred Olimpijske igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 12:24

SPEKTAKL ZAGARANTOVAN: Srbija igra protiv SAD pred Olimpijske igre

Sve je praktično dogovoreno.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da će srpski košarkaši tokom priprema za Olimpijske igre, učestvovati na turniru u Abu Dabiju sa selekcijama Australije i Sjedinjenih Američkih Država.

Pre nego što reprezentacija Srbije otputuje u glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, Pešić ističe da srpske košarkaše čeka pripremna utakmica u Lionu na oproštaju Tonija Parkera.

 - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najverovatnije idemo na turnir u Abu Dabi, tamo ćemo igrati prvu utakmicu sa Australijom, a drugu sa SAD. Oni su nama poslali ponudu da se potpiše ugovor, uslovi koje smo tamo dobili su fantastični, sada Savez treba da to njima potvrdi. Najverovatnije idemo tamo. Igramo sa Francuzima na oproštaju Tonija Parkera, to je 12. jula, pre nego što igramo u Abu Dabiju. U Abu Dabiju smo 15, 16. i 17. jula, a sa Francuzima igramo u Lionu. To je to, zasad - izjavio je Pešić za ''Mozzart sport''.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA ĆE PRED OI IMATI JAKE PROVERE: Jedan od protivnika dobro poznati rival!

Izvor: HotSport.rs, 06.Jan.2024

‘Orlovi’ pred velikim iskušenjima. Košarkaška reprezentacija Srbije obezbedila je direktan plasman na Olimpijske igre u Parizu ove godine, a pre početka ove smotre imaće velike provere. Selektor našeg nacionalnog tima, Svetislav Pešić je za Mozzartsport rekao da će učestvovati...

Nastavak na HotSport.rs...

Svetislav Pešić otkrio da “orlove” očekuju spektakularni mečevi tokom priprema za nastup na Olimpijskim igrama: Srbija protiv Lebronovog “drim tima” i na oproštaju legendarnog Tonija Parkera

Izvor: Danas, 06.Jan.2024

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić potvrdio je informaciju američkog ESPN da će “orlovi” u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu igrati protiv reprezentacije SAD.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.