SLOBODAN NIKIĆ: Rio je šansa generacije!

Izvor: Kurir, 15.Avg.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBODAN NIKIĆ: Rio je šansa generacije!

Samo jako treba maksimalno da se koncentrišemo na Olimpijske igre jer je to kruna naših karijera, kaže najtrofejniji srpski igrač Slobodan Nikić

Vaterpolo reprezentacija Srbije sa Olimpijskih igara u Londonu vratila se s bronzanom medaljom, a u Riju naredne godine „delfini“ sanjaju veliko finale i, zašto da ne, najsjajnije odličje!

Ako neko može i ima pravo da gaji najveće ambicije, onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je to četa Dejana Savića, koja je osvajanjem šampionata sveta, ali i Svetske lige istakla kandidaturu za najviše postolje. Posle dve bronze u nizu, vreme je i za korak napred i za osvajanje olimpijskog odličja.

Pred domaćom publikom

EVROPSKO PRVENSTVO KAO UVERTIRA

Interesantno je da je naš tim posle svakih Olimpijskih igara ostvarivao odličan rezultat, izuzetak su bile samo Igre u Londonu, jer je na Svetskom prvenstvu u Barseloni Srbija doživela neuspeh.

- Istina je to, ali možda je taj loš rezultat pozitivno uticao na nas u motivacionom smislu. Svetsko prvenstvo na kojem smo osvojili zlato mnogo će značiti u pripremama za Olimpijske igre. Ali, u tom smislu, gledam i na Evropsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu. To će, doduše, stvoriti dodatni pritisak na tim, posebno sada, ali je sigurno još jedan stepenik ka Riju - rekao je Dejan Savić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.