SK u Dubaiju: Bronza za Stjepanovića

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Okt.2012, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SK u Dubaiju: Bronza za Stjepanovića

Velimir Stjepanović osvojio je bronzanu medalju na ovogodišnjem Svetskom kupu u Dubaiju.
Stjepanović je treće mesto osvojio u disciplini 200 metara delfin vremenom 1:56,18 minuta.
Zlatnu medalju osvojio je olimpijski šampion Južnoafrikanac Čad Le Klos, a srebro Japanac Seto Daija.
Srpski plivač je posle pet minuta pauze plivao trku na 400 metara slobodno, koju je završio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << osmom mestu u vremenu 4:06,18.
Stjepanović je jedini srpski plivač na ovogodišnjem Svetskom kupu u Dubaiju, a u sredu ga očekuje učešće u još dve discipline, 200 metara slobodno i 100 metara delfin.
Jutarnje kvalifikacije počinju u devet sati, dok su večernja finala na programu od 18 sati po lokalnom po vremenu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stjepanović isplivao do bronze na Svetskom kupu

Izvor: Blic, 02.Okt.2012

Mladi srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je bronzanu medalju na ovogodišnjem Svetskom kupu u Dubaiju...Stjepanović je treće mesto osvojio u disciplini 200 metara delfin, sa vremenom 1:56,18 minuta...Zlatnu medalju osvojio je olimpijski šampion Južnoafrikanac Čad Le Klos, a srebro Japanac...

Nastavak na Blic...

Stjepanović osvojio bronzu u Dubaiju

Izvor: Politika, 02.Okt.2012

DUBAI – Mladi srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je danas bronzanu medalju na ovogodišnjem Svetskom kupu u Dubaiju...Stjepanović je treće mesto osvojio u disciplini 200 metara delfin, sa vremenom 1:56,18 minuta...Zlatnu medalju osvojio je olimpijski šampion Južnoafrikanac Čad Le Klos,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.