SJAJNE VESTI ZA ORLOVE: Srbija će biti SILA na Olimpijskim igrama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 09:18

SJAJNE VESTI ZA ORLOVE: Srbija će biti SILA na Olimpijskim igrama!

Bolje nije moglo.

Naredna sezona NBA lige mogla bi da bude značajno skraćena, ali pod uslovom da započne 2021. godine, prenosi novinar ,,Njujork Tajmsa“ Mark Stejn

Pobedom nad Šefild Junajtedom Liverpul se vratio na kolosek, i večeras (18.30) protiv Vest Hema želi nova tri boda. Kvota na keca na Enfildu je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Vest Hem.

Prema određenim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekuje se da regularni deo sezone bude sa 50 utakmica, umesto standardnih 82, koliko je svaki tim igrao. To će se dogoditi pod uslovom da Sindikat igrača odluči da šampionat startuje sredinom januara, umesto 22. decembra, kako su čelnici lige predložili.

Glavni razlog za tu odluku, jesu televizijski partneri, kojima ne bi odgovaralo to da sezona traje do posle sredine jula kako se ne bi isprepletala sa Olimpijskim igrama u Tokiju.

To bi potencijalno bila dobra vest za reprezentaciju Srbije i selektora Igora Kokoškova, ukoliko se Orlovi plasiraju na Olimpijske igre u Japanu, jer bi srpski tim, pretpostavlja se, imao pomoć košarkaša iz NBA lige, kao što su Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović...

Kvalifikacioni turnir u Beogradu, Srbija igra sa Novim Zelandom i Dominikanskom republikom i jasno je da su veliki favoriti da zauzmu prvu poziciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.