Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Feb.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD traži grad koji će kandidovati za OI 2024.

Olimpijski komitet SAD (USOC) objavio je u utorak da je poslao pisma gradonačelnicima 35 gradova te zemlje povodom organizacije Igara 2024. godine. Kako se navodi, pismo poslato gradovima neće garantovati da će oni ući uži izbor za kandidata, već da je to početni korak ka takvoj mogućnosti. USOC je pismo poslao na adresu 25 najvećih gradova SAD, kao i 10 drugih. Gradovi imaju rok od dve godine da odluče da li će ući u trku. Čikago nije uspeo u pokušaju da organizuje Olimpijske igre ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD - Ko će biti grad domaćin OI 2024.?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2013

Olimpijski komitet SAD (USOC) objavio je danas da je poslao pisma gradonačelnicima 35 gradova te zemlje povodom organizacije Igara 2024. godine.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.