SA BUGARIMA BITI IL NE BITI: Atanasijević ima RECEPT za zahuktalog rivala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA BUGARIMA BITI IL' NE BITI: Atanasijević ima RECEPT za zahuktalog rivala!

U sredu se rešava pitanje polufinalista olimpijskog kvalifikacionog turnira.

Odbojkaška reprezentacija Srbije se u sredu od 14:30 časova sastaje sa Bugarskom, a pobednik tog duela nastaviće borbu za plasman na Olimpijske igre u Tokiju u polufinalu kvalifikacionog turnira.

Aleksandar Atanasijević, korektor naše reprezentacije, veruje da "Orlovi" imaju kvalitet da prođu grupu, a ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pozitivan skor sa Bugarima u prethodnim odmeravanjima snaga ove dve selekcije.

- Priželjkivali smo slobodan dan s obzirom da smo igrali dve utakmice, ne baš teške jer su trajale svega sat vremena. Bitno je da se spremimo za treći, najvažniji meč protiv Bugarske, počinju utakmice biti ili ne biti. Moramo sutra da pobedimo, nadamo se plasmanu u polufinale, koji je bio i primarni cilj. Siguran sam da imamo ekipu koja zaslužuje mesto medju četiri najbolje na turniru, a kasnije i za borbu za olimpijsku vizu - rekao je Atanasijević, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

On je istakao individualni kvalitet bugarskih igrača koji igraju u najboljim evropskim timovima.

- Do sad imamo pozitivan skor protiv njih, ali to ne mora ništa da znači. Igraju neverovatno u poslednje vreme. Međutim, najvažnija je naša igra i ako budemo igrali kao juče možemo da se nadamo prolasku u polufinale - naveo je on.

Podsetimo, posle dva odigrana susreta Bugari imaju maksimalan učinak, dok je Srbija savladala Holandiju, a poražena je od Francuza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Jovana Brakočević

Budowlani calendar is on sale now!! 🙈

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Dec 21, 2018 at 5:55am PST

The sun makes it all better!!! #tbt to a fun monday :)

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Aug 30, 2018 at 3:14am PDT

My little piece of heaven 💙

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Aug 1, 2018 at 4:37am PDT

Beach photoshoot 💃🏻🙈

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Jul 11, 2018 at 2:06am PDT

Great day off in Montenegro!:)

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Jul 10, 2016 at 2:09pm PDT
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.