Izvor: Press, 27.Jul.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski odbojkaši, gimnastičari i trijatlonci mogu u Rio

Ruskim reprezentativcima u odbojci, odbojci na pesku, trijatlonu, gimnastici i mačevanju biće dozvoljeno učešće na Olimpijskim igrama u Riju, prenosi agencija R-Sport.
foto: tanjug.rs

Ruskim reprezentativcima u odbojci, odbojci na pesku, trijatlonu, gimnastici i mačevanju biće dozvoljeno učešće na Olimpijskim igrama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Riju, prenosi agencija R-Sport.
Svetske federacije tih sportova odobrile su nastup ruskim takmičarima nakon što se mnogi dovode u vezi sa dopingom.
Međunarodni olimpijski komitet (MOK) je pre tri dana saopštio da odluke oko suspenzije ruskih sportista moraće da donesu sportski savezi i tako preneo odgovornost.
Ruskim sportistima koji su ranije imali problema sa dopingom neće biti dozvoljen nastup na OI, a trenutno je više od 100 njih suspendovano, uključujući atletičare, plivače, kanuiste, veslače...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

PUTIN GRMI: Rusija ovo neće tolerisati, suspenzije su van zdravog razuma!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da postoje dvostruki aršini i da se vodi politčka kampanja protiv ruskih sportista posle suspenzija sa Olimpijskih igara u Riju...Ruskim reprezentativcima u odbojci, odbojci na pesku, trijatlonu, gimnastici i mačevanju biće dozvoljeno učešće na Olimpijskim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.