Rumske dečije olimpijske igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumske dečije olimpijske igre

IV Rumske dečije olimpijske igre biće održane u subotu, 6. juna, sa početkom u 10.00 časova, u dvorištu Srednje tehničke škole "Milenko Brzak-Uča". Organizatori manifestacije su Poletarac i sportsko udruženje Most.

Cilj ove manifestacije je promocija sporta i sportskog duha, druženje i lepe uspomene na vrtić.

Želja organizatora je da uključi što veći broj dece, da svako od njih dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podjednaku šansu za igru i pobedu, da kroz vaspitne i humane vrednosti sporta razviju pravilan odnos prema pobedi i porazu. Budući da se u svakom sportu podstiče fer plej, organizatori ističu da će svako dete, samo svojim učešćem već biti pobednik.

Deca će se takmičiti u tri sportske discipline pojedinačno (trčanje na 30m, skok u dalj, bacanje vorteksa), a u jednoj disciplini ekipno (nadvlačenje konopca).

U slučaju kiše takmičenje će biti odloženo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.