Rodžer potvrdio: Igraću na Olimpijskim igrama

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer potvrdio: Igraću na Olimpijskim igrama

Švajcarski as Rodžer Federer objavio je da će igrati Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Biće to njegovo peto učešće na OI, na kojoj je debitovao 2000. godine u Sidneju.
Već nedeljama razmatram >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sa svojim timom šta bi trebalo da igram tokom leta posle Vimbldona, a pre US Opena i na kraju je srce odlučilo da bih želeo da igram na Olimpijskim igrama – rekao je Federer, koji ni u 38. godini ne želi da kaže zbogom tenisu.
Federer je svojio dve olimpijske medalje – zlato u Pekingu 2008 u dublu i srebro u Londonu u singlu. U Riju pre tri godine nije igrao zbog povrede.


The post Rodžer potvrdio: Igraću na Olimpijskim igrama appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.