Izvor: Luftika.rs, 28.Jul.2021, 22:45

Raspuštena banda sa RTS-a  se sprda sa predsednikom u programu uživo

Tokom emisije o Olimpijskim igrama u Tokiju, “Olimpisjko popodne”, Radio-televizija Srbije objavila je fotografiju kultnog novotalasnog sastava “Idoli”.  Da li je RTS gaf napravio namerno ili , što je verovatnije slučajno prosudite sami.
Tokom emisije, voditelj je govorio o surfovanju, novom olimpijskom sportu i o tome kako je Tokio prilika sportistima da uđu u “istoriju na novim talasima”. Uz ovu priču >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prikazana je sliku Idola sa Vučićem u sastavu, a novinar je dodao: “Ne mislim na ovaj novi talas”.
Prilog je upotpunila numera Šarla Akrobate “Niko kao ja”.
Ovaj peh RTS-a na društvenim mrežama podelio je Marko Dražić, jedan od članova ekipe Njuz.neta koja je i zadužena za fotomontažu po kojoj je Vučić postao član novotalasnog sastava.
Greška nije ostala nezapažena ni na Tviteru.
Počeli i ovi sa @RTS_Sport da se zezaju sa Vučićem. Usred emisije o Olimpijskim igrama namontirali Vučićevu glavu na telo jednog od članova grupe Idoli.
🤣🤣🤣 pic.twitter.com/VHYUtzf3a9
— Dragana Rakić (@draganarakich) July 27, 2021


Montaža sa Vučićem je objavljena u okviru njihovog “foto njuza”, koji prati naslov “Nebojša Krstić objavio na Tviteru staru fotografiju Idola“, aludirajući na napore nekadašnjeg člana sastava da brani lik i delo predsednika.
Zbog jednog čoveka više od pola ekipe RTS-a zavrišilo u karantinu





Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Kako je na RTS Vučić postao „član“ Idola

Izvor: Danas, 29.Jul.2021, 08:04

Nije bilo baš najjasnije šta se tačno desilo na televiziji RTS kada je deo priloga o surfovanju emitovan uz pesmu "Niko, niko kao ja" Šarla Akrobate i sliku "Idola" na kojoj, umesto bubnjara Kokana Popovića, "stoji" predsednik Aleksandar Vučić, ali je misterija razrešena - novinar RTS Stefan...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.