Ramosov san, Španac ide na Daleki istok po medalju koja mu nedostaje?!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramosov san, Španac ide na Daleki istok po medalju koja mu nedostaje?!

Štoper je osvojio maltene sve što može.

Serhio Ramos nastavlja da postavlja rekorde u reprezentaciji Španije, u predstojećim mečevim evro-kvalifikacija defanzivac Real Madrida će postati igrač sa najviše nastupa u dresu "crvene furije".

Tridesettrogodišnji defanzivac iza sebe ima karijeru prepunu trofeja što na klupskom, što na internacionalnom nivou. U dresu Španije se okitio medaljama evropskog i svetskog prvaka, ali prema pisanju Marke energični defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želi još jednu medalju za svoju kolekciju.

Ramos cilja zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine! Problem bi mogao da bude ukoliko se Španija kvalfikuje za finale EURO-a naredne godine, zadnji meč Evropskog prvenstva je 12. jula a Olimpijske igre, onaj fudbalski deo, počinje 22. jula što bi štoperu dalo malo vremena za odmor.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.