Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIO 2016: Velimir Stjepanović bez finala na 400 metara

Srpski plivač Velimir Stjepanović nije uspeo danas da se plasira u finale trke na 400 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Stjepanović je plivao u poslednjoj, sedmoj kvalifikacionoj grupi i završio je za tri minuta, 46 sekunde i 78 stotinki, što je bilo dovoljno za 14. mesto.
Najbolje vreme u kvalifikacijama imao je Amerikanac Konor Dvajer koji je stazu preplivao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za tri minuta, 43 sekunde i 42 stotinke.
Finale trke na 400 metara slobodno je noćas u 3.24.
The post RIO 2016: Velimir Stjepanović bez finala na 400 metara appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.