Pronađeno beživotno telo Blanke Fernandez Očoe

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno beživotno telo Blanke Fernandez Očoe

U šumovitom mestu Sersedilja, severno od Madrida, pronađeno je beživotno telo Blanke Fernandez Očoe (56), osvajačice bronzane medalje u slalomu na Zimskim olimpijskim igrama 1992. godine u Albervilu. Uzrok smrti bivše skijašice za sada nije poznat.
Od 24. avgusta, kada je njen porodica prijavila nestanak, trajala je potraga u Sersedilji, u području visokom oko 1.900 metara. U potrazi su učestvovali psi tragači, dronovi, policija, volonteri, doborovljci… Brzo posle početka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << istrage pronađen je njen automobil sa ličnim dokumentima. Za autu nije bilo vidljivih znakova nasilja.
Sestra Blanke Fernandez Očoe poručila je policiji da je on znala da boravi sama u gorskim predelima, ali da je verovatno doživela nesreću.
Beživotno telo pronašao je jedan pripadnik Civilne garde van službe, koji se kao dobrovoljac sa psom priključio potrazi. Policija je poručila da za sada nisu poznati detalji nesreće, ali i da ne isključuje nijednu mogućnost.
Slavna skijašica nestala, u toku dramatična potraga


The post Pronađeno beživotno telo Blanke Fernandez Očoe appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ŠPANIJA I NADAL U SUZAMA Slavna španska šampionka pronađena mrtva: Blanka Fernandez Očoa nestala 23. avgusta, telo pronađeno u blizini Madrida!

Izvor: Kurir, 05.Sep.2019, 11:22

Beživotno telo Blanke Fernandez Očoa (56), osvajačice prve medalje za Španiju na Zimskim olimpijskim igrama, pronađeno je u blizini Madrida desetak dana pošto je prijavljen njen nestanak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.