Proklestvo ACL: Lajpcig bez Klostermana šest meseci!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proklestvo ACL: Lajpcig bez Klostermana šest meseci!

Da stvar bude gora, Klosterman se povredio u utorak ujutru na treningu i to bez duela sa nekim od saigrača

Strašne vesti za Lajpcig! Jedan od najtalentovanijih nemačkih fudbalera Lukas Klosterman pauziraće šest meseci zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

Da stvar bude gora, Klosterman se povredio u utorak ujutru na treningu i to bez duela sa nekim od saigrača.

Prošlog meseca Klosterman je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << olimpijskom reprezentacijom Nemačke osvojio srebrnu medalju na Igrama u Rio de Žaneiru.

Klosterman je u julu 2014. godine prešao iz Bohuma u Lajpcig, a svojevremeno je za njega bilo zainteresovano nekoliko evropskih velikana.

Ovaj 20-godišnji levi bek je za Lajpcig do sada odigrao 43 utakmice i postigao dva gola.

Prošlog vikenda fudbaleri Lajpciga upisali su prvu pobedu u Bundesligi u klupskoj istoriji, pošto su na svom terenu savladali Borusiju Dortmund sa 1:0, a Klosterman je odigrao svih 90 minuta.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.