Prlainović i Rašović: Australija je sad najvažnija

Izvor: B92, 27.Jul.2021, 10:06

Prlainović i Rašović: Australija je sad najvažnija

Srpski vaterpolisti već su zaboravili meč sa Kazahstanom.

"Delifni" su zabeležili prvu pobedu na Olimpijskim igrama u Tokiju (19:5), nakon poraza od Španije na startu.

Pred njima su sada mnogo teži izazovi, pa se odmah i fokusiraju na njih.

"Najlaksaa utakmica na turniru, sigurno. Nismo se mnogo istrošili, to je dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Posle početnog poraza od Španije, dobro nam je došlo da upišemo prvu pobedu", izjavio je srpski vaterpolista Andrija Prlainović, "Odmah počinjemo da razmišljamo o Australiji. To je najbitnija utakmica za nas".



"Dobra su ekipa, često s njima igramo teške utakmice. Istina je da uvek i pobedjujemo, nadam se da cbe tako biti i prekosutra. Videćemo ih protiv Hrvatske. Protiv Crne Gore su imali sjajno otvaranje, ali su posle pal. Već u trećem kolu imamo utakmicu u kojoj moramo da pobedimo"
, istako je Prlainović.

Trostruki strelac protiv Kazahstana Strahinja Rašović istakao je da je pobeda bitna, pre svega psihološki.

"Da se malo psihički podignemo i spremimo za naredne utakmice. Uz svo poštovanje, Kazahstan nije realna slika, ali dobro je da smo imali priliku da probamo neke taktičke stvari. Ovaj meč zaboravljamo, kao što smo zaboravili i prvi,. Okrećemo se Australiji, jednom od ključnih mečeva z prolazak u četvrtfinale", rekao je Rašović.

Srbija protiv Australije igra u četvrtak od 12.50 časova po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VATERPOLISTI VEĆ GLEDAJU U PRAVCU AUSTRALIJE: „To je ključni meč za prolazak u četvrtfinale“!

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2021

Srpski vaterpolisti fokusirani na naredni meč. „Delifni“ su zabeležili prvu pobedu na Olimpijskim igrama u Tokiju (19:5), nakon poraza od Španije na startu. Pred njima su sada mnogo teži izazovi, pa se odmah i fokusiraju na njih. Oni za dva dana igraju meč protiv Australije koji je odlučuje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.