Premijer Japana: OI možda bez prisustva gledalaca

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 12:12

Premijer Japana: OI možda bez prisustva gledalaca

Premijer Japana Jošihide Suga nije odbacio mogućnost da se Olimpijske igre u Tokiju, od 23. jula do 8. avgusta, održe bez gledalaca.

To je mogućnost ukoliko glavni grad Japana bude pod vanrednim stanjem zbog kovida-19.

"Ukoliko na snazi bude vanredno stanje, onda ne možemo da odbacimo mogućnost da neće biti gledalaca na sportskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << arenama", izjavio je Suga, a preneo Rojters.

Očekuje se da organizatori Olimpijskih igara u toku dana odluče da li će dozvoliti prisustvo navijača na stadionima.

Suga je ukinuo vanredno stanje u Tokiju prošle nedelje, ali je održao na snazi takozvano "kvazi vanredno stanje" sa pratećim restriktivnim merama do 11. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVO SE PRIČALO DA ZBOG KORONE NEĆE BITI OI, SADA STIŽE I PUBLIKA: Iz Japana dolaze neočekivane vesti!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2021

Sjajna vest za svetski sport. Olimpijske igre u Tokiju na programu su od 23. jula do 8. avgusta. Prvobitno, samo održavanje Igara je bilo upitno, jer su građani oštro protestvovali zbog epidemije, ali sada stižu vesti koje će obradovati ceo svet. Naime, saopšteno je da će u Tokiju biti dozvoljeno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.