Prekovićeva na ivici suza: Ne mogu da verujem

Izvor: B92, 06.Avg.2021, 16:20

Prekovićeva na ivici suza: Ne mogu da verujem

Jovana Preković, olimpijska šampionka u karateu, emotivno je iznela utiske posle osvajanja zlatne medalje u Tokiju.

Preković je donela Srbiji drugo zlato u Japanu, a ukupno osma medalja ako računamo i da su vaterpolisti sigurno osvojili.

"Očekivala sam da dam maksimum i pokažem ceo svoj radi svih ovih godina. Karate nije samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sport, treniram ga od pete godine i srećna sam što sam osvojila zlatnu medalju. Ne mogu još da verujem, nisam svesna", počela je Prekovićeva za RTS.

Preković je do najsjajnijeg odličja stigla u kategoriji do 61 kilograma pobedom u finalu nad Kineskinjom Šjaojan Jin, odlukom sudija.

"Išla sam tako da znam ko sam, da sam šampion i tako sam u svakoj borbi išla. To mi je i donelo ovo što mi je donelo".

Šta dalje? Jovana je osvojila sve u karijeri...

"Dalje idemo da odmorimo. Spremam se za Svetsko prvenstvo u novembru. Išla sam postepeno, bila prvak države, Srbije, Balkana, Evrope, pa sveta", rekla je Preković, koja je imala poruku za kraj.

"Pozdravljam moju Srbiju. Jedva čekam da dođem", na ivici suza bila je Preković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POZDRAVLJAM MOJU SRBIJU, JEDVA ČEKAM DA DOĐEM! Zlatna Jovana na ivici SUZA: Ne mogu još da verujem!

Izvor: Kurir, 06.Avg.2021

Zlatna srpska olimpijka Jovana Preković bila je presrećna nakon osvajanja najsjajnijeg odličja na Olimpijskim igrama u Tokiju

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.