Pravilna ishrana - put do uspeha

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Feb.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravilna ishrana - put do uspeha

SMEDEREVO - Streljački savez Srbije u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije organizovao je seminar o ishrani u toku priprema reprezentacije na novom strelištu u Smederevu za Šampionat Evrope u Moskvi od 26. februara do 6. marta.


Predavač je bio dr Miloš Banković iz Centra za hrono ishranu dr Gifing, a prisustvovao je i koordinator programa Olimpijskog komiteta Srbije Ivan Ristić.
U veoma interesantnom izlaganju dr Banković je istakao da je pravilna ishrana – put do uspeha. Posle predavanja bilo je mnogo pitanja, na neka je dr Banković odmah odgovorio, na druga će odgovoriti mejlom. Dogovoreno je da svaki strelac pošalje pitanja,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.