Poljska lako sa Estonijom, 10 poena Ponitke

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 19:29

Poljska lako sa Estonijom, 10 poena Ponitke

Reprezentativci Poljske pobedili su Estoniju u pretkvalifikacijama za Olimpijske igre rezultatom 93:83.

Poljaci su se, poput Hrvata, plasirali u finale pretkvalifikacija za Olimpijske igre koje se naredne godine održavaju u Parizu.

Nisu Poljaci imali neku ogromnu prednost na ovom susretu, ali su sve vreme imali prednost i delovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao bolja ekipa da bi zasluženo i pobedili Estonce.

Najefikasniji je bio novi košarkaš Panatinaikosa, Balcerovski, koji je susret okončao sa 18 poena, 8 skokova i 2 asistencije. Sokolovski je postigao 17 uz po 4 skoka i asistencije, Pluta je imao 16, a novi košarkaš Partizana Mateuš Ponitka upisao je 10 poena uz 8 skokova i 4 asistencije.

U redovima Estonije, najistaknutiji je bio Trejer sa 18 poena i 6 skokovas, 15 je ubacio Kulamae, a 12 Drel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bosna i Hercegovina srušila Izrael – Madar blistao sa 24 poena

Izvor: B92, 18.Avg.2023

Košarkaši Bosne i Hercegovine pobedili su Izrael rezultatom 86:77 u pretkvalifikacijama za Olimpijske igre...Bosna i Hercegovina je u poljskim Gljivicama savladala Izrael i prišla korak bliže Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine...Bosna će se za plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre boriti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.